Storing? Bel 0514 681700
Nieuw! Nu ook op whatsapp: 06-4642 0953 (alleen tijdens kantooruren)

   

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als particuliere huizenbezitter heeft u regelmatig te maken met onderhoudsklusjes aan bijvoorbeeld de CV-ketel, riolering, badkamer etc. U kunt ons inschakelen voor vele werkzaamheden. Denkt u hierbij aan kleinere klussen zoals het repareren van een dakgoot of complete installaties in grote verbouwingen en nieuwbouwprojecten. We zetten ons in voor een flexibele en daadkrachtige dienstverlening, waarbij het draait om betrouwbaarheid. En uw huidige energierekening verlagen? Ook daarbij helpen wij u graag.

Duurzame energie

Het dagelijks bestaan draait op energie. Bij veel activiteiten zoals het maken van producten, het gebruiken van apparaten, vervoeren en verwarmen is energie nodig. Olie, gas en steenkool zijn op dit moment in Nederland de grootste energiebronnen. Daarnaast importeren we in Nederland energie uit het buitenland.

Grondstoffen als kolen, olie, gas en uranium (voor kernenergie) kunnen ooit opraken. Bovendien is het gebruik van deze energiebronnen belastend voor het milieu. De uitstoot van kooldioxide (CO2), de verzuring door stikstofoxide (Nox) versterken het broeikaseffect en hebben grote gevolgen voor het milieu. Duurzame energie maakt gebruik van onuitputtelijke en schone energiebronnen.

Vanuit onze visie bouwen en ontwikkelen wij systemen om duurzamer met deze fossiele brandstoffen om te gaan. Bovendien levert het u als klant vaak een flinke besparing op.

Locaties

Adres Warns
’t Noard 28
8721 GC Warns

Adres Harlingen
Oude Trekweg 102s
8861KT Harlingen

Telefoonnummer: (0514) 68 1700
Whatsapp: 06-4642 0953
Email: info@bekkema.nl