Storing? Bel 0514 681700
Nieuw! Nu ook op whatsapp: 06-4642 0953 (alleen tijdens kantooruren)

   

Team 5

TEAM 5 staat voor een samenwerkingsverband van bedrijven op gebied van vastgoedonderhoud. Kernbegrippen hierbij zijn duurzaamheid en efficiëntie.

Centraal staat het ontzorgen van uw organisatie ten aanzien van de coördinatie voor het uitvoeren van het vastgoedonderhoud. Vanaf het moment van opdrachtverstrekking nemen wij u alle zorgen uit handen. Daarbij staan duurzaamheid, efficiëntie, vakmanschap en ontzorgen altijd centraal.

De totale zorg richt zich niet alleen op het onderhoud. We zorgen ook voor communicatie richting bewoners waarbij we uw visie en beleid zullen uitdragen. Team 5 is meer dan een betrouwbare partner: we zijn een verlengstuk van uw organisatie.

Bij grootschalige projecten spelen kosten altijd een rol. Hier komt nog een belangrijk voordeel van Team 5 naar voren. Door de bundeling van werkzaamheden komen we tot een efficiënte planning waarbij we de verschillende werkzaamheden naadloos in elkaar over laten lopen.

Teamleden

Menno Sappé
Menno Sappé reinigingsspecialisten heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige technieken voor bouwkundig reinigen, dak– en gevelrenovatie.

Agricola Bouw
Agricola Bouw is een veelzijdige aannemer in Zuidwest Friesland en mede actief in de woningbouw. Agricola Bouw heeft ruime ervaring in de uitvoering en coördinatie van nieuwbouwprojecten alsmede complexe renovatie– en herstructureringsprojecten.

Bekkema Installatietechniek
Bekkema Installatietechniek is een all-round installatiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring. Het bedrijf is specialist op het gebied van duurzame technieken.

Kranendonk Schilders
Kranendonk Schilders staat voor zowel ambachtelijk als kwalitatief hoogwaardig schilderwerk voor restauratie en beglazing.

Voor meer informatie www.team5.nu

Locaties

Adres Warns
’t Noard 28
8721 GC Warns

Adres Harlingen
Oude Trekweg 102s
8861KT Harlingen

Telefoonnummer: (0514) 68 1700
Whatsapp: 06-4642 0953
Email: info@bekkema.nl