Storing? Bel 0514 681700
Nieuw! Nu ook op whatsapp: 06-4642 0953 (alleen tijdens kantooruren)

   

Projecten

Toegepaste techniek

- Elektrotechnische installatie
- Vraaggestuurde verlichting
- Cat 6e data netwerk
- Brandmeld- en inbraakbeveiliging
- Watertechnische installatie
- Vloerverwarming / vloerkoeling
- Warmtepomptechniek
- Actieve koeling gekoppeld op brontechniek
- Modulerend bronsysteem in combinatie met automatische registratie
- Luchtbehandeling met WTW
- Riolering, gas en sanitair

Bijzonderheden

In dit pand staat 105 kW aan warmtepomptechniek opgesteld. Alle verlichting is geschakeld door middel van aanwezigheidssensoren in combinatie met een lichtregelsysteem. Er is een actieve koeling gekoppeld op het bronsysteem met een rendement van 1900%.  De laadperrons zijn verwarmd door middel van vloerverwarming gekoppeld op het bronsysteem, hierdoor is geen toevoeging van extra energie nodig, slechts het verbruik van 2 circulatiepompen.

Op alle verlichting is een lichtregelsysteem aangesloten waarmee de lichtsterkte aangepast wordt aan het aanwezige daglicht in het pand. Het open bronsysteem onderhoudsvrij en bronregistratie in eigen huis ontwikkeld en geprogrammeerd. Deze bronregistratie werkt door middel van een ultrasone meting waardoor er geen weerstand in het telwerk ontstaat. In combinatie met de registratie is een modulerende regeling op het bronsysteem gebouwd waardoor het pompvermogen van de bron aangepast wordt aan de energiebehoefte van de verwarming en/of koeling.

In dit pand kan gelijktijdig verwarmd en/of gekoeld worden door middel van een 4-pijps installatie. Installatie voor koeling en verwarming is voorzien van een druk-stap ontgasser.

Locaties

Adres Warns
’t Noard 28
8721 GC Warns

Adres Harlingen
Oude Trekweg 102s
8861KT Harlingen

Telefoonnummer: (0514) 68 1700
Whatsapp: 06-4642 0953
Email: info@bekkema.nl